Cilay Grey

De Cilay is een met de hand gemaakt cilinder kussen van Nederlandse bodem, verkrijgbaar in drie soorten Kvadrat stofferingen die ontworpen zijn door Vincent van Duysen.

Tijdens het ontwerp van het Cilay cilinder kussen is rekening gehouden met zowel de praktische als de esthetische uitwerking van het eindproduct. Er is gekozen voor een comfortabele schuimlaag die goede ondersteuning biedt aan je rug en zacht aanvoelt. De Kvadrat stoffering is ontworpen door Vincent van Duysen en zorgt voor het warm-minimalistische gevoel. De unieke structuur van het stof voegt een extra dimensie toe aan het slaapkamer interieur.

Stof samples aanvragen

Binnen 1 - 2 weken geleverd

Gratis bezorging in Nederland

2 Jaar garantie op stoffering

“De stoffering van het cilinder kussen is helemaal mijn smaak. De groene stof matcht perfect bij ons walnoten bed”.

- Florentine van A.

Productbeschrijving

De Cilay is een comfortabel en stijlvol cilinder kussen met een diameter van 20cm. De Cilay is verkrijgbaar in drie Kvadrat stofferingen die ontworpen zijn door Vincent van Duysen. Het cilinder kussen biedt je extra comfort in de onderrug en zorgt voor een subtiele opvulling van de ruimte aan de achterkant van het 18° bed. Ontdek ook de creatieve combinatie met het Relay hoofdbord.

 

De gestoffeerde hoes van de Cilay beschikt over een kwaliteit rits wat het mogelijk maakt dat de stoffering gereinigd kan worden volgens het reinigingsadvies dat aan de binnenzijde gelabeld is. Het materiaal van de gebruikte stof is: 76% linnen, 21% cotton en 3% polyester.

 

  • Tip: combineer met Relay hoofdbord
  • Kvadrat stof ontworpen door Vincent van Duysen
  • Greenguard Gold gecertificeerde stoffen
  • 2 jaar garantie op stoffering
  • Handgemaakt in Nederland
  • Ontworpen door Aad Bos

Stof samples aanvragen

Informatie

Gratis verzending

Gratis verzending en levering in Nederland. Verzending naar andere Europese landen is mogelijk op aanvraag.

Bezorgmoment

Na aankoop zal het cilinder kussen binnen 1 - 2 weken gratis geleverd worden binnen Nederland. Voor andere Europese landen geldt een andere bezorgtermijn, afhankelijk van de bestemming.

Tevredenheidsgarantie

Op de stoffering van Kvadrat zit een garantie van 2 jaar. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op.

Retour en garantie

Het cilinder kussen kan tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Meer informatie vind je in onze algemene voorwaarden.

Contact opnemen

Heb je vragen of feedback? Stuur dan een e-mail naar goodnight@studiosele.com. Wij helpen je graag verder. Ook voor persoonlijk advies mag je altijd contact met ons opnemen.

De Kvadrat stoffering van het Cilay cilinder kussen is ontworpen door Vincent van Duysen. Hij is een van de bekendste Belgische architecten en interieur- en productontwerpers. Zijn stijl kenmerkt zich door warm-minimalistische en tijdloze ontwerpen, teruggebracht tot hun essentie. In samenwerking met Kvadrat lanceerde hij zijn eigen lijn stoffen 'Clay' die Selé gebruikt voor het headboard en cilinder kussen.

Kvadrat & Selé

Dat Selé voor Kvadrat heeft gekozen is geen toeval, want al sinds 1968 is Kvadrat een toonaangevend bedrijf op het gebied van textielontwerp en -innovatie. Het is een internationaal gerenommeerd en vooruitstrevend design bedrijf dat zich ten doel stelt voortdurend de grenzen van esthetische, creatieve en technologische vooruitgang op het gebied van textielontwerp te verleggen. Ook op gebied van duurzaamheid loopt het bedrijf voorop en streven ze naar een circulair systeem met een CO2 reductie van 100% in 2030.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik het cilinder kussen schoonmaken?

De gestoffeerde hoes rondom het cilinder kussen beschikt over een rits en kan daardoor worden losgehaald. Aan de binnenkant van de hoes vind je het label waarop het reinigingsadvies staat weergegeven. Vanuit Kvadrat wordt geadviseerd om de stof te laten reinigen bij een professioneel reinigingsbedrijf.

Van welk materiaal is het cilinder kussen gemaakt?

Het cilinder kussen, met een diameter van 20cm, bestaan uit de onderstaande twee materialen:De kernlaag, gemaakt van koudschuim. Kvadrat stoffering (ontworpen door Vincent van Duysen), opgebouwd uit 76% linen 21% cotton 3% polyester.

Wordt het cilinder kussen in Nederland geproduceerd?

Ja, ook ons cilinder kussen wordt in Noord Holland met de hand gemaakt.

Wat is de garantie op de stoffering?

Vanuit Kvadrat geldt er een garantie van 2 jaar op de stoffering.

Kan ik het cilinder kussen combineren met een headboard?

Dit is zeker mogelijk en deze combinatie zorgt voor een comfortabele hoek waar je ontspannen tegenaan kan zitten. Je kan het cilinder kussen combineren met 1 of 2 headboards. Bekijk ook de productpagina van het headboard voor meer inspiratie.