Virgo-90

Superieur dekbed van 90% hoogwaardige ganzendons en zuiver geweven batist tijk, voorzien van o.a. Downpass keurmerk.

De Virgo-90 is van ongeëvenaarde kwaliteit en wordt gevuld met een hoogwaardige 90% witte ganzendons. De zuiver geweven batist tijk (NM 150) voelt uiterst zacht en licht aan en heeft de Vital Finish ondergaan. Deze biologische en mechanische behandeling zorgt ervoor dat de tijk 5x sneller vocht opneemt en dubbel zo snel droogt. Het dekbed heeft een chique opstaande rand. Dit zorgt voor een isolerende werking tot aan de buitenkant van het dekbed. Ook is het dekbed cassette gestikt zodat er geen warmteverlies ontstaat op de stiknaden.

Binnen 1 - 2 weken geleverd

Gratis bezorging in Nederland

90 Dagen tevredenheidsgarantie

“Je ervaart letterlijk de kwaliteit van het dekbed als je er onder  ligt. Ontzettend zacht en je merkt gelijk dat het dekbed ademende werking heeft waardoor je niet transpireert.”

- Claire S.

“Makkelijk bestellen, goede service en mooie kwaliteit materialen! Een totaalplaatje dat klopt bij het verhaal dat wordt verteld.”

- Onur E.

Productbeschrijving

De Virgo-90 is een superieur dekbed, wat hij te danken heeft aan de vulkracht van het dons, de soepelheid van de tijk en het vochtregulerende vermogen. Een evenwichtige combinatie van deze drie eigenschappen zorgt voor het aangename zachte gevoel en een droog slaapklimaat. Het dekbed bestaat uit hoogwaardig, volgroeid ganzendons wat er voor zorgt dat je minder nodig hebt om je lichaamswarmte vast te houden.

  • 90 Dagen tevredenheidsgarantie
  • Geschikt voor huisstofmijt allergie
  • Uiterst zacht en comfortabel (Vital Finish)
  • 90% hoogwaardige ganzendons
  • Met de hand gemaakt in Volendam
  • O.a. Downpass & Nomite keurmerk
Informatie

Gratis verzending

Gratis verzending en levering in Nederland. Verzending naar andere Europese landen is mogelijk op aanvraag.

Bezorgmoment

Na aankoop nemen wij contact met jou op om het gewenste bezorgmoment af te stemmen. Levertijd van het dekbed is 1 - 2 weken in Nederland. Voor andere Europese landen geldt een andere bezorgtermijn, afhankelijk van de bestemming.

Tevredenheidsgarantie

De kern is verwisselbaar waardoor je een tevredenheidsgarantie hebt. Binnen 90 dagen na aankoop kan de volheid van het dekbed worden aangepast. Neem hiervoor contact met ons op.

Retour & garantie

Dekbedden kunnen tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden en hebben een garantie van 5 jaar. Meer informatie vind je in onze algemene voorwaarden.

Contact opnemen

Heb je vragen of feedback? Stuur dan een e-mail naar goodnight@studiosele.com. Wij helpen je graag verder. Ook voor persoonlijk advies mag je altijd contact met ons opnemen.

Onze collectie kussens en dekbedden zijn met zorg ontwikkeld en geproduceerd bij onze productiepartner Gebroeders Jonk, gevestigd in Volendam en opgericht in 1924.
Downpass keurmerk

Wij gaan zorgvuldig om met mens, dier en milieu. Onze dons producten zijn voorzien van het strenge Downpass keurmerk. Dit keurmerk verenigt fabrikanten die zich houden aan de gedragscode met betrekking tot het dierenwelzijn. Het is door de hele productieketen heen traceerbaar en voldoet aan de meeste strenge dierenwelzijnseisen.

GOTS keurmerk

Global Organic Textile Standard (GOTS) is een internationaal keurmerk dat eisen stelt aan zowel de productie van de vezels als de verder verwerking ervan tot o.a. dekbedden. Het keurmerk stelt milieueisen aan alle fasen van de textielketen: van de teelt van (natuurlijke) vezels tot aan de verwerking en de naaiateliers.

Veelgestelde vragen

Wat houdt de tevredenheidsgarantie precies in?

Dekbedden hebben een tevredenheidsgarantie van 90 dagen na aankoop, wat inhoudt dat je het dekbed gratis kan laten bijvullen indien je niet tevreden bent over de volheid. Onze dekbedden worden standaard in 'warmteklasse 3' geproduceerd, wat de meest reguliere klasse is en vrijwel altijd goed uitpakt bij de klant. Mocht je toch liever een warmteklasse omhoog willen gaan, dan kan dit dus binnen 90 dagen worden aangegeven, daarna zijn de kosten voor eigen rekening.

Hoe weet ik of het dekbed warm genoeg is?

Onze dekbedden worden standaard in 'warmteklasse 3' geleverd, wat de meest reguliere klasse is en vrijwel altijd goed uitpakt bij de klant. Dankzij de hoge kwaliteit materialen van de dekbedden ben je verzekerd van een optimale isolatie en vochtregulatie. Om de klant gerust te stellen bij de online aankoop hanteren wij de '90 Dagen tevredenheidsgarantie', wat inhoudt dat je het dekbed gratis kan laten bijvullen indien je niet tevreden bent over de warmteklasse. Meer hierover lees je in onze algemene voorwaarden.

Zijn de dekbedden geschikt als je huisstofmijt allergie hebt?

Door de goede vochtregulatie en de dicht geweven 100% katoenen tijk zijn onze dekbedden uitermate geschikt voor mensen met een allergie voor de huisstofmijt. De dekbedden beschikken over het Nomite keurmerk, wat staat voor anti-allergeen en huisstofmijt vrij en dus geschikt is voor mensen met een huisstofmijt allergie. Ook bieden wij het Fornax-V dekbed aan, die 100% uit plantaardige materialen bestaat (zoals tencel, kapok en maïs).

Waar worden de dekbedden geproduceerd?

Onze collectie kussens en dekbedden zijn ontwikkeld en geproduceerd in samenwerking met onze productiepartner Gebroeders Jonk, gevestigd in Volendam en opgericht in 1924. Deze productieproducent hebben wij met zorg uitgekozen. Gebroeders Jonk is al vele jaren de nummer één specialist in het produceren van kussens en dekbedden voor het hoge segment.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Mocht jouw vraag en antwoord niet in onze FAQ voorkomen, neem dan vooral contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen. Dit kan via support@studiosele.com.