Dreamy vibes, Sophisticated design.

Gemiddeld brengen we een derde van ons leven door in de slaapkamer. We vinden er onze rust, verwerken onze gedachten en laden ons op voor een nieuwe dag. In deze filosofie past een slaapmeubel om van te genieten. Waarbij elk detail ertoe doet, zowel in comfort als esthetisch gezien.

"The sky grew darker, painted on blue on blue, one stroke at a time, into deeper and deeper shades of night." - Haruki Murakami

—Restoring the art of sleep

In de laatste jaren is de aandacht voor een goede nachtrust afgenomen. Steeds meer mensen hebben moeite met slapen. Meerdere factoren - waaronder de uitvinding van het kunstlicht - kregen in de afgelopen tijd vat op ons biologische ritme. We zijn tegenwoordig tot diep in de avonduren online actief en de duisternis zit onze volle to-do lijst niet langer in de weg. 

Iets wat een vanzelfsprekendheid was, werd door het streven naar efficiëntie een activiteit waar druk op kwam te staan. In het hedendaagse ‘always-on’ tijdperk komt slaap als laatste op de to-do lijst en proberen we op de valreep nog efficiënt 7 à 8 uur te slapen. Met Selé willen wij helpen het evenwicht tussen de dag en nacht te herstellen.

—Mental and physical dreamscapes

De slaapkamer is de plaats waar we levendige dromen hebben die ons ver weg brengen van de realiteit. Deze mentale droomwereld is een belangrijk onderdeel van de nacht. Het fascineert ons. 

Naast onze functionele producten, brengt Selé via kunst en fotografie deze droomwereld ook fysiek naar jouw slaapkamer. Volgens ons is dit dé plek om hiervan te genieten. Op momenten dat je er mentaal meer voor open staat, namelijk nog voordat je wegdrijft in de surrealistische landschappen die jouw geest voor jou creëert. 

—Switch off and unwind

Selé richt zich op de nacht, op rust en comfort. Met warm-minimalisme van pure materialen, ontworpen voor een serene slaapomgeving. Terug naar het nu, en weg van iPhones en andere elektronica in de slaapkamer.