Relay Grey

De Relay is een modulair headboard en verkrijgbaar in drie soorten Kvadrat stofferingen die ontworpen zijn door Vincent van Duysen. Handgemaakt in Nederland.

Het Relay headboard is een ontwerp van Aad Bos. De ronde vormen zorgen voor een dreamy gevoel en sluit perfect aan bij het design van het 18° bed. Het headboard is modulair op te bouwen, ook in combinatie met het Cilay cilinder kussen. De Kvadrat stoffering is ontworpen door Vincent van Duysen en zorgt voor het warm-minimalistische gevoel. De unieke structuur van het stof voegt een extra dimensie toe aan het slaapkamer interieur.

Stof samples aanvragen

Binnen 1 - 2 weken geleverd

Gratis bezorging in Nederland

2 Jaar garantie op stoffering

“Een simpel design, maar toch uniek in zijn soort. De montage aan de muur ging ons gemakkelijk af ”.

- Dennis J.

Productbeschrijving

Productbeschrijving

De Relay, met een diameter van 10cm, is een modulair headboard die te combineren is met elk type bed. De binnenkern is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit koudschuim en de Kvadrat stoffering is ontworpen door Vincent van Duysen. Dankzij het haaklat systeem is het headboard eenvoudig aan de muur te monteren. Ontdek ook de creatieve combinatie van het headboard en het Cilay cilinder kussen. Het materiaal van de gebruikte stof is: 76% linnen, 21% cotton en 3% polyester.

 

  • Tip: combineer met Cilay cilinder kussen
  • Kvadrat stof ontworpen door Vincent van Duysen
  • Greenguard Gold gecertificeerde stoffen
  • 2 jaar garantie op stoffering
  • Handgemaakt in Nederland
  • Ontworpen door Aad Bos

Stof samples aanvragen

Informatie

Gratis verzending

Gratis verzending en levering in Nederland. Verzending naar andere Europese landen is mogelijk op aanvraag.

Bezorgmoment

Na aankoop zal het headboard binnen 1 - 2 weken gratis geleverd worden binnen Nederland. Voor andere Europese landen geldt een andere bezorgtermijn, afhankelijk van de bestemming.

Tevredenheidsgarantie

Op de stoffering van Kvadrat zit een garantie van 2 jaar. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op.

Retour en garantie

Het headboard kan tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Meer informatie vind je in onze algemene voorwaarden.

Contact opnemen

Heb je vragen of feedback? Stuur dan een e-mail naar goodnight@studiosele.com. Wij helpen je graag verder. Ook voor persoonlijk advies mag je altijd contact met ons opnemen.

De Kvadrat stoffering van het Relay headboard is ontworpen door Vincent van Duysen. Hij is een van de bekendste Belgische architecten en interieur- en productontwerpers. Zijn stijl kenmerkt zich door warm-minimalistische en tijdloze ontwerpen, teruggebracht tot hun essentie. In samenwerking met Kvadrat lanceerde hij zijn eigen lijn stoffen 'Clay' die Selé gebruikt voor het headboard en cilinder kussen.

Kvadrat & Selé

Dat Selé voor Kvadrat heeft gekozen is geen toeval, want al sinds 1968 is Kvadrat een toonaangevend bedrijf op het gebied van textielontwerp en -innovatie. Het is een internationaal gerenommeerd en vooruitstrevend design bedrijf dat zich ten doel stelt voortdurend de grenzen van esthetische, creatieve en technologische vooruitgang op het gebied van textielontwerp te verleggen. Ook op gebied van duurzaamheid loopt het bedrijf voorop en streven ze naar een circulair systeem met een CO2 reductie van 100% in 2030.

Veelgestelde vragen

Van welk materiaal is het headboard gemaakt?

Hieronder worden de drie onderdelen van het headboard weergeven met de bijbehorende productie materialen.
1) Het achterpaneel met het haaklat systeem, beide gemaakt van MDF materiaal.
2) De kernlaag, gemaakt van koudschuim.
3) Kvadrat stoffering (ontworpen door Vincent van Duysen), opgebouwd uit 76% linen 21% cotton 3% polyester.

Wordt het headboard in Nederland geproduceerd?

Ja, ook ons headboard wordt volledig in Nederland geproduceerd. Het achterpaneel wordt gemaakt in Brabant en de stoffering en afwerking wordt gedaan in Noord Holland.

Wat houdt een modulair headboard in?

Het headboard, met een diameter van 10cm, is op verschillende manier te gebruiken in de slaapkamer. Afhankelijk van jouw voorkeur kan je kiezen voor 1, 2 of 3 headboards die aan de muur worden gemonteerd.

Hoe wordt het headboard aan de muur gemonteerd?

Het headboard beschikt over een haaklat systeem waarmee je eenvoudig het headboard aan de muur kan monteren. Op de aangegeven plekken boor je 2 of 3 gaten in de muur waaraan je de lat monteert. Vervolgens kan je het headboard ophangen. Uiteraard wordt er aanvullende informatie meegeleverd die je helpen bij het monteren. Het is ook mogelijk om het headboard te laten monteren door ons, dit kan je bij de online bestelling selecteren. 

Wat is de garantie op de stoffering?

Vanuit Kvadrat geldt er een garantie van 2 jaar op de stoffering.