Ursa-V Curve

Hoofdkussen, in curve vorm, gemaakt van 100% plant-based materialen.

De Ursa-V Curve is een 100% plant-based hoofdkussen. Een bewuste keuze qua materiaalgebruik en om goed en gezond te kunnen slapen. Het hoofdkussen is circulair en CO² neutraal, aangezien het bestaat uit snel herwinbare plantaardige grondstoffen. De kern bestaat uit Vita Talalay® en de hoes is vervaardigd uit tencel, maïs en kapok.

Binnen 1 - 2 weken geleverd

Gratis bezorging in Nederland

90 Dagen tevredenheidsgarantie

“Erg blij met deze aankoop, netjes op tijd geleverd en gemonteerd. Perfecte match voor mijn slaapkamer en het nieuw bestelde hoofdkussen slaapt fantastisch.”

- Jelle B.

“Makkelijk bestellen, goede service en mooie kwaliteit materialen! Een totaalplaatje dat klopt bij het verhaal dat wordt verteld.”

- Onur E.

Productbeschrijving

Een goed hoofdkussen heeft sterke invloed op jouw nachtrust en bepaalt deels of je uitgerust wakker wordt. Een juiste manier van ondersteuning van je hoofd en nek is cruciaal. Omdat alle zenuwen van het lichaam door de nekwervels lopen, is het van belang dat de nekspieren en wervels zich kunnen ontspannen.

De Ursa-V Curve is een uitstekend alternatief indien je voorkeur niet uitgaat naar een een hoofdkussen van ganzen- of eendendons. Het hoofdkussen is vervaardigd uit 100% plant-based grondstoffen en dus ideaal voor mensen met huisstofmijt allergie. De Vita Talalay® kern geeft je nek een optimale ondersteuning gedurende de nacht. De hoes is zacht en vervaardigd uit: 60% tencel, 25% maïs en 15% kapok.

  • 90 Dagen tevredenheidsgarantie
  • Geschikt voor huisstofmijt allergie
  • Zeer zacht en comfortabel
  • 100% plant-based
  • Met de hand gemaakt in Volendam
  • Cradle2Cradle gecertificeerd

Informatie

Gratis verzending

Gratis verzending en levering in Nederland. Verzending naar andere Europese landen is mogelijk op aanvraag.

Bezorgmoment

Na aankoop zal het hoofdkussen binnen 1 - 2 weken gratis geleverd worden binnen Nederland. Voor andere Europese landen geldt een andere bezorgtermijn, afhankelijk van de bestemming.

Tevredenheidsgarantie

De kern is verwisselbaar waardoor je een tevredenheidsgarantie hebt. Binnen 90 dagen na aankoop kan de hardheid worden aangepast. Neem hiervoor contact met ons op.

Retour en garantie

Kussens kunnen tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden en hebben een garantie van 3 jaar. Meer informatie vind je in onze algemene voorwaarden.

Contact opnemen

Heb je vragen of feedback? Stuur dan een e-mail naar goodnight@studiosele.com. Wij helpen je graag verder. Ook voor persoonlijk advies mag je altijd contact met ons opnemen.

Onze collectie kussens en dekbedden zijn met zorg ontwikkeld en geproduceerd door onze productiepartner Gebroeders Jonk, gevestigd in Volendam en opgericht in 1924.
Downpass keurmerk

Wij gaan zorgvuldig om met mens, dier en milieu. Onze dons producten zijn voorzien van het strenge Downpass keurmerk. Dit keurmerk verenigt fabrikanten die zich houden aan de gedragscode met betrekking tot het dierenwelzijn. Het is door de hele productieketen heen traceerbaar en voldoet aan de meeste strenge dierenwelzijnseisen.

Veelgestelde vragen

Wat houdt de tevredenheidsgarantie precies in?

Kussens hebben een tevredenheidsgarantie van 90 dagen na aankoop, wat inhoudt dat je het kussen gratis kan laten bijvullen indien je niet tevreden bent over de hardheid van het kussen. Twijfel je over de hardheid, dan is ons advies dus altijd om de Light variant te kiezen zodat je altijd nog de mogelijkheid hebt om er een Regular van te maken.

Van deze service kan je ook gebruikmaken als de 90 dagen verstreken zijn, de kosten zijn dan wel voor eigen rekening.

Wanneer kies ik voor een Light of Regular kussen?

De keuze tussen de Light en Regular variant is afhankelijk van jouw slaaphouding. Er zijn verschillende 'vuistregels' die gelden. Slaap je op je buik, dan adviseren wij een laag kussen en is onze Light variant het meest comfortabel. Voor de rug- of zijslaper is de stevigheid van het kussen van belang, daarom adviseren wij voor deze type slapers onze Regular variant.

Naast de vulling, is de hoogte van je kussen ook afhankelijk van het matras en lichaamsbouw. Indien je een zacht matras hebt, dan is de kans groot dat je verder inzakt en dus een steviger kussen nodig hebt. Het belangrijkste is dat de wervelkolom bij iedere houding de juiste ondersteuning krijgt.

Wanneer kies ik voor een Curve of Box kussen?

Het is een persoonlijke keuze of je een Curve of een Box kussen prettiger vindt slapen. Echter zien we in de laatste jaren dat de Curve kussens meer verkocht worden en de reacties hier zeer positief over zijn. De inkeping aan de onderkant van het kussen zorgt voor extra comfort en ondersteuning aan je nek en hoofd, omdat je schouders het kussen niet plat kunnen drukken. Daarbij kan het Curve kussen omgedraaid worden, zodat je de ervaring van het Box kussen hebt.

Is het kussen geschikt als je huisstofmijt allergie hebt?

Door de goede vochtregulatie en de dicht geweven 100% katoenen tijk is het kussen uitermate geschikt voor mensen met een allergie voor de huisstofmijt. De kussens beschikken over het Nomite keurmerk, wat staat voor anti-allergeen en huisstofmijt vrij en dus geschikt is voor mensen met een huisstofmijt allergie.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Mocht jouw vraag en antwoord niet in onze FAQ voorkomen, neem dan vooral contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen. Dit kan via support@studiosele.com.