Vita-100 Matras

Vervaardigd uit 100% Vita Talalay latex en opgebouwd uit drie verschillende lagen.

Het Vita-100 matras is met de grootste zorg samengesteld en volledig opgebouwd uit Vita Talalay Latex. Een natuurlijk en duurzaam materiaal met een unieke open celstructuur. Met deze natuurlijke latex geniet je van optimale ondersteuning en een gezonde nachtrust.

Bekijk matras advies

Binnen 5 werkdagen geleverd

Gratis bezorging in Nederland

90 Dagen omruilgarantie

“Beste aankoop van het jaar. Mijn Auping matras omgeruild voor de Vita-100. Echt een wereld van verschil.”

- Sjoerd L.

“The mattress is amazing and very comfortable. The materials are soft but also give the right amount of back pressure as it adjust to your sleeping posture.”

- Umut Y.

Meerdere lagen voor optimaal comfort

Ons 20 centimeter dikke Vita-100 matras is opgebouwd uit vier lagen, vervaardigd uit 100% Vita Talalay. Elke laag heeft haar eigen complementaire, functionele kwaliteiten en een uitstekend ventilerende vermogen. Het resultaat: een superieur matras voor optimaal comfort, en een hygiënische nachtrust.

Cradle 2 Cradle Certified®
Vita Talalay is Cradle 2 Cradle Gold Certified. Cradle 2 Cradle is de wereldwijde norm voor producten die veilig, circulair en verantwoord worden geproduceerd. Vita Talalay is voor 100% recyclebaar en daarnaast ‘energie positief’. Dit betekent dat er tijdens de productie van Vita Talalay meer zuurstof dan koolstofmonoxide vrijkomt.

Productbeschrijving

Selé brengt de kwaliteit van luxejachten naar jouw slaapkamer. Vanuit onze kennis en die van onze productiepartner, durven wij te zeggen dat het Vita-100 matras een kwaliteitsniveau heeft dat aan de absolute top van de markt zit.

De drie lagen waaruit het Vita-100 matras bestaat bieden een optimale combinatie van steun en zachtheid. Het Vita Talalay latex heeft een unieke ronde en open celstructuur met uitzonderlijke kwaliteiten voor een gezonde en comfortabele nachtrust. Het biedt optimale ventilatie en beheert de lichaamstemperatuur.

  • Optimale ventilatie en vermindert transpiratie

  • Zowel zachte, als ondersteunende kwaliteiten

  • Hypoallergeen en resistent tegen bacteriën

  • Veerkrachtig, met maximale bewegingsvrijheid

  • Cradle 2 Cradle gecertificeerd

  • Duurzaam en behoudt vorm voor jaren

  • 100% Vita Talalay, gemaakt van het melksap uit tropische rubberbomen

Informatie

Gratis verzending

Gratis verzending en levering in Nederland. Verzending naar andere Europese landen is mogelijk op aanvraag.

Bezorgmoment

Na aankoop nemen wij contact met jou op om het gewenste bezorgmoment af te stemmen. Levertijd van het matras is 5 dagen in Nederland. Voor andere Europese landen geldt een andere bezorgtermijn, afhankelijk van de bestemming.

Garantie

Je krijgt een garantie van 7 jaar op het Vita-100 matras. Meer informatie vind je in onze garantievoorwaarden.

Retour & ruilen

Er geldt een bedenktijd van 14 dagen en een omruilgarantie van 90 dagen als je niet tevreden bent met je aankoop.

Contact opnemen

Heb je vragen of feedback? Stuur dan een e-mail naar goodnight@studiosele.com. Wij helpen je graag verder. Ook voor persoonlijk advies mag je altijd contact met ons opnemen.

Liever eerst even proberen?

In de Amsterdamse studio van onze ontwerper staan het 18° bed en het Vita-100 matras voor je klaar. We verwelkomen je graag met een kop koffie.

afspraak maken

Veelgestelde vragen

Wat is de verwachte levertijd van jullie matras?

Wij streven er naar om onze producten binnen 5 werkdagen te leveren. Nadat je een bestelling hebt geplaatst zal er per mail en/of telefoon contact met je worden opgenomen om een geschikte leverdag en -tijd af te stemmen.

Voor bezorging in Nederland rekenen wij geen bezorgkosten.

Wat maakt jullie matras van hoogwaardige kwaliteit?

Ons matras is samengesteld uit 100% Vita Talalay. De opbouw van het matras is als volgt:
- 4 cm W6S Soft laag
- 4 cm Embrace laag (traagschuim)
- 12 cm Matraskern (hardheid opties: light, regular of firm)
- Afritsbare kwaliteit matrastijk

Één van Selé’s belangrijkste waarde is dat wij geen concessies doen op kwaliteit. Dit is dan ook terug te zien in de manier waarop het Vita-100 matras is samengesteld, namelijk uit 100% Vita Talalay. Deze natuurlijke latex zorgt voor een optimale ondersteuning en verlicht de drukpunten van het lichaam. Uit onafhankelijke klantonderzoeken komt dan ook niet voor niets naar voren dat het gaat om een superieure kwaliteit.

Naast het ligcomfort, is het ook goed om te weten dat Vita Talalay latex een open celstructuur heeft wat zorgt voor een uitstekende ventilatie en excellente veerkracht. Dit betekent een goede vocht- en warmteregulatie waardoor men beter, hygiënischer én gezonder slaapt.

Wat is de levensduur van jullie matras?

Ons Vita-100 matras wordt geproduceerd van het beste en meest duurzame materiaal, namelijk Vita Talalay® Latex. Dit is een natuurlijk en duurzame latex met een unieke open celstructuur, gemaakt op basis van melksap van de rubberboom. Ons matras kan met gemak langer dan 10 jaar meegaan zonder kwaliteitsverlies of schimmelvorming.

Er geldt een garantie van 7 jaar op de vormvastheid van het matras.

Kan ik mijn oude matras mee terug laten nemen bij de levering van mijn nieuwe matras?

Ja, het is mogelijk om jouw oude matras mee terug te geven. Er zijn een paar uitzonderingen, van matrassen met bepaalde metalen veren, die we niet mee terug nemen. We stemmen dit met jou af wanneer we contact opnemen over de afleverdag en -tijd.

Waar kan ik proefliggen op jullie matras?

Het is mogelijk om ons Vita-100 matras te testen in de studio van onze ontwerper in Amsterdam onder het genot van een kop koffie. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact op via goodnight@studiosele.com om een afspraak te maken.

Het is natuurlijk ook mogelijk om het matras direct online te bestellen. Wij hanteren namelijk een omruilgarantie van 90 dagen, wat inhoudt dat je binnen 90 dagen na levering eenmalig het matras kan ruilen voor een matras met een andere hardheid, hiervoor brengen wij alleen de transportkosten in rekening. Mocht je hier gebruik van willen maken, neem dan contact op via support@studiosele.com.