Vita-100 Matras vanaf €1.150,00

gratis bezorging

90 dagen omruilgarantie

Vita-100 Matras

Een duurzaam matras voor een gezonde en comfortabele nachtrust.

Vita-100 Matras

Met de grootste zorg samengesteld en volledig opgebouwd uit Vita Talalay® latex. Een natuurlijk en duurzaam materiaal voor gezond en optimaal slaapcomfort.

Met het doel om het allerbeste matras te ontwikkelen, heeft Selé bewust geen concessies gedaan tijdens haar zoektocht naar het meest geschikte materiaal. Het resultaat is het 20 centimeter dikke Vita-100 matras opgebouwd uit drie Cradle to Cradle gecertificeerde lagen, alle vervaardigd uit 100% Vita Talalay® en afgewerkt met een matrastijk van hoogwaardige kwaliteit.

Bekijk ons matras advies om te zien wat bij jou past.

90 dagen omruilgarantie

Binnen 1 - 2 weken gratis geleverd

Cradle to Cradle gecertificeerd

Opgebouwd uit meerdere lagen voor optimale ondersteuning van het lichaam

Een 20 centimeter dik matras waarbij iedere centimeter bijdraagt aan optimaal comfort en een revitaliserende nachtrust. Het Vita-100 matras is opgebouwd uit drie lagen Vita Talalay® waarbij iedere laag haar eigen complementaire en functionele eigenschappen heeft. Het materiaal is Cradle to Cradle gecertificeerd, heeft een enorm ventilerend vermogen en zorgt voor koele nachten. Het resultaat: een superieur matras waarbij geen concessies zijn gedaan.

2
Soft toplaag
De Soft toplaag is 4 centimeter dik en is de zachtste laag van de drie. Deze bovenste laag van Vita Talalay® zorgt voor de zachte touch wanneer je het matras aanraakt en beschikt over een uitstekend ademend vermogen dankzij de ronde open celstructuur.
3
Embrace laag
De 4 centimeter dikke Embrace laag is een traagschuim gemaakt van Vita Talalay®. Deze middelste laag heeft grote drukverlagende kwaliteiten die in samenwerking met de Soft toplaag perfect tot zijn recht komen. In tegenstelling tot vrijwel alle andere traagschuimen, heeft de Embrace laag een enorm ademend vermogen.
4
Core laag
De juiste hardheid van de matraskern is cruciaal voor een comfortabele nachtrust en dit zit hem in de 12 centimeter dikke Core laag, eveneens vervaardigd uit 100% Vita Talalay®. Deze core laag is beschikbaar in in drie verschillende hardheden: light, regular en firm. Bekijk het matras advies om te bepalen wat jij nodig hebt.
1
Afritsbare matrastijk
De afritsbare tijk is gemaakt van sterk kwalitatief materiaal. De vezels zorgen voor een uitstekende absorptie en afvoer van transpiratie en heeft een temperatuur regulerende werking. De samenstelling van de gebruikte materialen zijn allergeenvrij en bevatten geen schadelijke stoffen. De matrastijk is gemakkelijk afritsbaar en kan gewassen en gedroogd worden in de droger.

Meerdere lagen voor optimaal ondersteuning van het lichaam
en een gezonde nachtrust.

Ons 20 centimeter dikke Vita-100 matras is opgebouwd uit vier lagen. Elke laag heeft haar eigen complementaire, functionele kwaliteiten en een uitstekend ventilerende vermogen.

Wat maakt het Vita-100 matras uniek?

Optimale ventilatie en vermindert transpiratie

Veerkrachtig, met maximale flexibiliteit

Hypoallergeen en resistent tegen bacteriën

Zowel comfortabele, als ondersteunende kwaliteiten

Van luxe jacht naar jouw slaapkamer

Selé brengt de kwaliteit van luxe jachten naar jouw slaapkamer. De totstandkoming van het Vita-100 matras is terug te herleiden naar het familiebedrijf van medeoprichter Wes Botman, wat al meer dan 30 jaar high-end matrassen produceert voor de luxe jachten over de hele wereld. Deze jarenlange ervaring heeft geleid tot een superieur matras die zowel op slaapcomfort, duurzaamheid en hygiëne het beste scoort.

Meer over Vita-100

Hardheden en advies

De juiste hardheid van de matraskern is cruciaal voor een comfortabele nachtrust. De Vita-100 matras is verkrijgbaar in drie verschillende hardheden, namelijk light, regular en firm. Bekijk ons matras advies om te zien wat jij nodig hebt of neem contact met ons op.

Afmetingen en maatwerk

Het Vita-100 matras is verkrijgbaar in alle reguliere afmetingen. Gezien onze matrassen volledig met de hand vervaardigd worden, is het mogelijk om op aanvraag afwijkende maten te produceren. Staat de door jou gewenste afmeting er niet tussen, neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken of maatwerk een oplossing is.

Garanties

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat de Vita-100 het allerbeste matras is welke je kunt vinden in de markt, hanteren wij een omruilgarantie van 90 dagen. Lees meer hierover in onze voorwaarden. Hier vind je ook meer informatie over de 7 jaar garantie op vormvastheid van de matraskern.

Cradle to Cradle Certified®

Vita Talalay® is Cradle to Cradle Gold Certified, wat inhoudt dat het veilig, circulair en verantwoord wordt geproduceerd. Het materiaal is volledig recyclebaar en daarnaast ‘energie positief’, omdat er bij de productie meer zuurstof dan koolstofmonoxide vrijkomt.

Gratis verzending

Gratis verzending en levering in Nederland. Verzending naar andere Europese landen is mogelijk op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op.

Bezorgmoment

Na aankoop nemen wij contact met jou op om het gewenste bezorgmoment af te stemmen. Wij hanteren een levertijd van 1 - 2 weken in Nederland.

Retour & ruilen

Voor het Vita-100 matras geldt een bedenktijd van 14 dagen en een omruilgarantie van 90 dagen als je niet tevreden bent met je aankoop. 

Volledig opgebouwd
uit Vita Talalay®

Verzekerd van een gezonde nachtrust

De unieke ronde open celstructuur zorgt voor een optimale ventilatie en beheert de lichaamstemperatuur. Dit voorkomt schimmelvorming doordat bacteriën geen kans krijgen om zich te nestelen in het matras. 

Ondersteuning en zachtheid in balans

De zachtheid zorgt voor verlichting van de drukpunten van het lichaam, terwijl de schouders, rug, heupen en benen ondersteund worden. Het Vita-100 matras is zowel geschikt voor rug-, buik- als zijslapers.

Een huisstofmijt-resistent matras

Door het vries procedé staan alle ronde cellen met elkaar in verbinding waardoor er een uitstekende ventilerende latex kern ontstaat. Hierdoor is het Vita-100 matras van nature resistent tegen huisstofmijt.

Nederlandse ambacht
met 30 jaar ervaring

Het familiebedrijf achter een van Selé haar oprichters maakt al decennia lang high-end slaapcomfort voor de luxe jachtbouw. De jungle van matrassen vandaag de dag heeft ons doen besluiten om deze bewezen producten naar de slaapkamer te brengen. We focussen ons op de kwaliteit van het materiaal, en blijven weg van mooie marketingverhalen. Een team van 25 ambachtsmensen vervaardigen met de hand onze matrassen en zorgen voor de hoogste kwaliteit van afwerking voordat deze bij onze klanten worden afgeleverd.

Onze klanten over
het Vita-100 matras

Snel geleverd
“Een keer wat anders dan 18 weken wachten op je matras. Besteld en dezelfde week kon ik al genieten van het Vita-100 matras. Keurig afgeleverd (op de derde verdieping.”
Willemijn de V.
Wakker zonder rugpijn
“Voor het eerst sinds tijden weer wakker geworden zonder rugpijn en een vaste nek. Verdiep je in Vita Talalay, want dit materiaal doet echt wonderen. Hier is het levendige bewijs.”
Boris van S.
Betrouwbare partij
“Betrouwbare partij die met je meedenkt. Ons op maat gemaakte matras was binnen 10 dagen geleverd en ligt fantastisch. We hebben gekozen voor de Regular variant.”
Daphne W.
Prijs kwaliteitverhouding
“Heel blij met Studio Sele. Ik slaap als een roosje door het matras en het bedframe is prachtig. Communicatie en levering waren top. Zeer goede prijs kwaliteitverhouding! Dikke aanrader dus.”
Verda S.
Very comfortable
“The mattress is amazing and very comfortable. The materials are soft but also give the right amount of back pressure as it adjust to your sleeping posture.”
Umut Y.
Beste aankoop
“Beste aankoop van het jaar. Mijn Auping matras omgeruild voor de Vita-100. Echt een wereld van verschil.”
Sjoerd L.

Veelgestelde vragen

Wat is de verwachte levertijd van het Vita-100 matras?

Wij streven er naar om onze producten binnen 1 - 2 weken te leveren. Nadat je een bestelling hebt geplaatst zal er per mail en/of telefoon contact met je worden opgenomen om een geschikte leverdag en -tijd af te stemmen.

Voor bezorging in Nederland rekenen wij €75,-bezorgkosten per bestelling.

Wat maakt het Vita-100 matras van hoogwaardige kwaliteit?

Het Vita-100 matras is samengesteld uit 100% Vita Talalay®. De opbouw van het matras is als volgt:
- 4 cm Soft toplaag
- 4 cm Embrace laag (traagschuim)
- 12 cm Matraskern (hardheid opties: light, regular of firm)
- Afritsbare kwaliteit matrastijk

Één van Selé’s belangrijkste waarde is dat wij geen concessies doen op kwaliteit. Dit is dan ook terug te zien in de manier waarop het Vita-100 matras is samengesteld, namelijk uit 100% Vita Talalay®. Deze natuurlijke latex zorgt voor een optimale ondersteuning en verlicht de drukpunten van het lichaam.

Naast het ligcomfort, is het ook goed om te weten dat Vita Talalay® latex een open celstructuur heeft wat zorgt voor een uitstekende ventilatie en excellente veerkracht. Dit betekent een goede vocht- en warmteregulatie waardoor men beter, hygiënischer én gezonder slaapt.

Wat is de levensduur van het Vita-100 matras?

Het Vita-100 matras wordt geproduceerd van het beste en meest duurzame materiaal, namelijk Vita Talalay® latex (Cradle2Cradle gecertificeerd). Dit is een natuurlijk en duurzame latex met een unieke open celstructuur, gemaakt op basis van melksap van de rubberboom. Het matras kan met gemak langer dan 10 jaar meegaan zonder kwaliteitsverlies of schimmelvorming.

Er geldt een garantie van 7 jaar op de vormvastheid van het Vita-100 matras.

Kan ik mijn oude matras mee terug laten nemen bij de levering van mijn nieuwe matras?

Ja, het is mogelijk om het oude matras mee terug te geven. Er zijn een paar uitzonderingen, van matrassen met bepaalde metalen veren, die we niet mee terug nemen. We stemmen dit met jou af wanneer we contact opnemen over de afleverdag en -tijd.

Waar kan ik proefliggen op jullie matras?

Het is mogelijk om het Vita-100 matras te testen in onze studio aan het Staringplein in Amsterdam onder het genot van een kop koffie. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact op via goodnight@studiosele.com om een afspraak te maken.

Het is natuurlijk ook mogelijk om het matras direct online te bestellen. Wij hanteren een omruilgarantie van 90 dagen. Mocht je hier gebruik van willen maken, neem dan contact op via support@studiosele.com.

Kom proefliggen

Wil je het Vita-100 matras liever eerst zelf testen? Dat is mogelijk in onze showroom in Amsterdam. Plan een afspraak in op het moment dat het jou schikt.
Maak een afspraak

Ontdek 18° bed

Selé 18° bed is zowel een eye-catcher als een rustpunt in de slaapkamer. Een tijdloos design van massief hardhout, ontworpen door Aad Bos.
Bekijk hier

Contact opnemen

Heb je vragen of feedback? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn zowel telefonisch, via WhatsApp als per mail te bereiken.
Contact opnemen