Crescent Natural Oak

De Crescent is een massief houten nachtkastje met een uniek design die aansluit bij het ontwerp van het 18° bed. De organische vormen, in combinatie met het massieve hout, zorgen voor zacht en natuurlijk gevoel in de slaapkamer. De Crescent is verkrijgbaar in massief eiken of walnoot.

Het robuuste en warm-minimalistische design van de Crescent is geïnspireerd door het ontwerp van het 18° bed. De organische vormen, in combinatie met het massieve hout, zorgen voor een zacht en natuurlijk gevoel in de slaapkamer. Het nachtkastje is ontworpen door Aad Bos en wordt in Nederland geproduceerd van duurzaam massief walnoot of eikenhout. 

Hout samples aanvragen

Binnen 1 - 2 weken geleverd

Gratis bezorging in Nederland

Volledig gemonteerd geleverd

“Het nachtkastje steelt de show in onze slaapkamer. Een fantastisch ontwerp met een perfecte afwerking van het materiaal”.

- Dewy van der V.

Productbeschrijving

De Crescent is een staand nachtkastje met een warm-minimalistisch design. Robuust, maar toch elegant vanwege de organische vormen die in het ontwerp goed zichtbaar zijn. Vanuit een praktisch oogpunt heeft de Crescent voldoende opbergruimte dankzij de twee grote bladen. Bekijk de link hieronder voor de exacte afmetingen.

  • Duurzaam massief walnoot- of eikenhout
  • Uniek warm-minimalistisch design
  • Beschikt over twee ruime bladen
  • Geproduceerd in Nederland
  • Met de hand afgewerkt
  • Ontworpen door Aad Bos

Bekijk afmetingen

Informatie

Gratis verzending

Gratis verzending en levering in Nederland. Verzending naar andere Europese landen is mogelijk op aanvraag.

Bezorgmoment

Na aankoop zal het nachtkastje binnen 1 - 2 weken gratis geleverd worden binnen Nederland. Voor andere Europese landen geldt een andere bezorgtermijn, afhankelijk van de bestemming.

Retour en garantie

Het nachtkastje kan tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Meer informatie vind je in onze algemene voorwaarden.

Montageservice

Het nachtkastje wordt volledig gemonteerd bezorgd. Hiervoor zullen dus ook geen additionele montagekosten in rekening worden gebracht.

Contact opnemen

Heb je vragen of feedback? Stuur dan een e-mail naar goodnight@studiosele.com. Wij helpen je graag verder. Ook voor persoonlijk advies mag je altijd contact met ons opnemen.

Het Crescent nachtkastje is ontworpen door Aad Bos, Nederlandse ontwerper en mede-oprichter van Selé. Aad ontwerpt de Selé collectie vanuit de overtuiging dat de slaapkamer meer aandacht verdient omdat we nergens anders zo veel tijd doorbrengen. De statement pieces die hij ontwerpt zijn gemaakt van natuurlijke en comfortabele materialen. 

Geïnspireerd door het 18° bed

Het ontwerp van de Crescent ligt in lijn met het design van het 18° bed. Leuk om te weten is dat de massieve poot van beide producten dezelfde diameter hebben. Daarnaast is ook de vorm van het bovenblad van het nachtkastje precies de uitsparing van de poot van het bed.