Bestelling & Retour

Last update : January, 2024

Bestelling

Zodra we uw bestelling ontvangen, ontvangt u een e-mail met uw bestelinformatie. Binnen 2 weken neemt onze koerier contact met u op om een geschikte leveringsdatum met u te bespreken. Als u vragen heeft of speciale verzoeken, neem dan contact met ons op via de chat of goodnight@studiosele.com.

Retouren voor alle items, behalve matrassen

Retouren voor alle items, behalve matrassen, worden geaccepteerd binnen 14 dagen na de datum waarop u het item heeft ontvangen. Items moeten ongebruikt zijn en in hun oorspronkelijke staat en verpakking verkeren. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor het retourneren uw verantwoordelijkheid zijn.

Retouren voor matrassen

Voordat u beslist om te kopen, bekijk onze matrasadviezen HIER om de juiste stevigheid voor u te vinden. Als u nog steeds niet zeker bent, boek dan een bezoek aan onze showroom op Staringplein 13, 1054 VJ Amsterdam via HIER voor een consult en hands-on ervaring.

  • Profiteer van een proefperiode van 30 nachten. Als u de stevigheid niet naar wens vindt, kunt u het matras binnen 30 dagen na ontvangst van het item gratis omruilen. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor het omruilen uw verantwoordelijkheid zijn.
  • Retouren voor matrassen worden geaccepteerd binnen 14 dagen na de datum waarop u het item heeft ontvangen. Het matras moet ongebruikt zijn en in de originele staat verkeren. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor het retourneren uw verantwoordelijkheid zijn.

Hoe te retourneren

Om een retour aan te vragen, neemt u contact met ons op door een e-mail te sturen naar goodnight@studiosele.com met de volgende informatie in de e-mail :

  • Naam
  • Bestelnummer
  • Reden van retourneren

We regelen dan dat onze koerier het item dat u wilt retourneren komt ophalen. Items moeten ongebruikt zijn en in hun originele staat en verpakking verkeren.

Terugbetaling

Zodra we uw retour hebben ontvangen en geïnspecteerd, laten we u weten of de teruggave is goedgekeurd. Indien goedgekeurd, worden de verzendkosten voor retournering afgetrokken van het aankoopbedrag en automatisch terugbetaald via de oorspronkelijke betaalmethode. U kunt de terugbetaling binnen 14 dagen na goedkeuring op uw rekening verwachten.


Uitzonderingen

Alle op maat gemaakte producten zijn niet-restitueerbaar en kunnen niet worden geruild. Uw tevredenheid is echter essentieel voor ons, en we staan open voor bespreking van alternatieve opties om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop.