Retourbeleid

Retourneren binnen 14 dagen

Zoals wettelijk is bepaalt, is het mogelijk om het product binnen 14 dagen retour te sturen. Dit geldt vanaf het moment dat het product daadwerkelijk bij jou geleverd is. De producten dienen onbeschadigd en volledig afgesloten te worden geretourneerd. Mocht je hier gebruik van willen maken, neem dan contact op via support@studiosele.com en vermeld daarbij altijd de naam van degene die de bestelling heeft geplaatst, het betreffende ordernummer (te vinden in de orderbevestigingsmail) en de reden van retourneren.

Wij streven er naar om binnen 2 werkdagen contact met je op te nemen om een afspraak in te plannen waarop het product opgehaald kan worden. De kosten van het retour zenden zijn voor jouw rekening (uitzonderingen kunnen ontstaan, afhankelijk van de reden van de retourzending). Binnen 14 dagen kan je het geldbedrag weer terug verwachten op jouw rekening.

Garanties

Omruilgarantie
Een nieuw matras kan soms even wennen zijn. Het kan zijn dat je lichaam ongeveer 4 tot 6 weken nodig heeft om te wennen aan een nieuw matras. Mocht je toch liever een harder of zachter matras willen, dan is het mogelijk om binnen 90 dagen na levering eenmalig het matras te ruilen voor een matras met een andere hardheid, hiervoor brengen wij alleen de transportkosten in rekening.

Mocht je hier gebruik van willen maken, neem dan contact op via support@studiosele.com en vermeld daarbij altijd de naam van degene die de bestelling heeft geplaatst en het betreffende ordernummer (te vinden in de orderbevestigingsmail). Wij zullen binnen 2 werkdagen contact met je opnemen.

Tevredenheidsgarantie
Binnen 90 dagen na aankoop kan de hardheid van het hoofdkussen of de volheid van het dekbed worden aangepast. Neem hiervoor contact met ons op.

Garantie productie- en materiaalfouten
Bed: op de houten producten geeft Studio Selé 2 jaar garantie, met een aantal kanttekeningen omdat voor een lang behoud van het product ook de consument nodig is voor een zorgvuldige omgang en om het product de juiste omgeving te geven. Onder de garantie valt bijvoorbeeld niet de beschadigingen door onzorgvuldige omgang en verzuim van onderhoud, eigen reparatie of montage, verkleuring van hout en kleine scheurtjes of vervormingen inherent aan het natuurlijke materiaal. Bij schade overleggen we samen wat de beste oplossing voor de gegeven situatie is indien de schade binnen de garantie valt.

Matras: voor het matras geldt een garantietermijn van 7 jaar op de vormvastheid.

Hoofdkussen: voor de hoofdkussens geldt een garantietermijn van 3 jaar op productie- en materiaalfouten.

Dekbed: voor de hoofdkussens geldt een garantietermijn van 5 jaar op productie- en materiaalfouten.

Heb je vragen?

Mocht je vragen hebben of ergens over twijfelen, neem dan altijd contact op via support@studiosele.com. Wij helpen je graag verder en streven er naar om binnen 2 werkdagen te reageren.