18° Bed Walnut

Massief duurzaam Amerikaans walnoothout met een hoogwaardige hardwax olie.

Wanneer de zon 18° onder de horizon staat, gaat de avondschemering over in de nacht. Als de zon daarna langzaam weer opkomt tot 18° onder de horizon, verandert de nacht in ochtendschemering.

18° Bed Walnut
Massief duurzaam Amerikaans walnoothout met een hoogwaardige hardwax olie.
Het 18° bed is zowel een eye-catcher als een rustpunt in de slaapkamer. Een tijdloos ontwerp en warm-minimalistische esthetiek. Gemaakt door Nederlandse ambacht, van massief hardhout. Met de hand afgewerkt met een hoogwaardige hardwax olie of zwarte lak.

Hout samples aanvragen

Binnen 1 - 2 weken geleverd

Shipping vanaf €75,-

Optionele montageservice

“Makkelijk bestellen, goede service en mooie kwaliteit materialen! Een totaalplaatje dat klopt bij het verhaal dat wordt verteld.”

- Onur E.

“Ontzettend blij met het massief houten bed. Het subtiele design en de afwerking geven de uitstraling waar ik lange tijd op zoek naar was.”

- Sebastiaan V.

Het 18° bed is ontworpen door Aad Bos, Nederlandse ontwerper en mede-oprichter van Selé, vanuit de overtuiging dat de slaapkamer meer aandacht verdient omdat we nergens anders zo veel tijd doorbrengen. Daarbij past een bed waarbij elk detail ertoe doet, zowel in comfort als esthetisch gezien.
Productbeschrijving

Het 18° bed wordt gemaakt door onze Nederlandse productiepartner. Met meer dan vijftig jaar ervaring in de houtproductie, zijn zij de aangewezen partner voor ons. Het bed wordt vervaardigd uit massief hout en met de hand afgewerkt met een hoogwaardige hardwax olie. Dit maakt het 18° bedframe degelijk en duurzaam.

We leveren het bed met een gepatenteerd lattenbodem-systeem. De beukenhouten latten in deze bodem werken drukverlagend, wat zorgt voor een langere levensduur voor het matras

  • Duurzaam massief walnoot- of eikenhout
  • Gepatenteerd lattenbodemsysteem
  • Geproduceerd in Nederland
  • Met de hand afgewerkt
  • Zelf te monteren en demonteren
  • Ontworpen door Aad Bos

Bekijk afmetingen

Informatie

Verzending

Verzending vanaf €75,-. Verzending naar andere Europese landen is mogelijk op aanvraag.

Bezorgmoment

Na aankoop nemen wij contact met jou op om het gewenste bezorgmoment af te stemmen. Het 18° bed is direct uit voorraad leverbaar.

Retour & garantie

Het 18° bed kan tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden en heeft een garantie van 2 jaar. Meer informatie vind je in onze algemene voorwaarden.

Montageservice

Wij bieden een montageservice door heel Nederland. Je kunt het bed ook zelf (de)monteren met de handleiding die wij meesturen.

Contact opnemen

Heb je vragen of feedback? Stuur dan een e-mail naar goodnight@studiosele.com. Wij helpen je graag verder. Ook voor persoonlijk advies mag je altijd contact met ons opnemen.

Het 18° bed wordt geleverd met een gepatenteerd lattenbodem-systeem. De beukenhouten latten werken drukverlagend en kunnen per lat worden afgesteld op basis van jouw voorkeuren.
Ontvang hout samples

Wil je de verschillende soorten hout eerst zien en voelen? Bestel dan onze hout samples. De gemiddelde bezorgtijd is vijf werkdagen.

hout samples aanvragen

Eerst zelf het bed ervaren?

De keuze voor een nieuw bed of matras is niet makkelijk. Kom daarom langs in onze studio om het 18° bed en het Vita-100 matras zelf te ervaren.

afspraak maken

Veelgestelde vragen

Wat is de verwachte levertijd van het 18° bed?

Wij streven er naar om onze producten binnen 1 - 2 weken te leveren. Nadat je een bestelling hebt geplaatst zal er per mail en/of telefoon contact met je worden opgenomen om een geschikte leverdag en -tijd af te stemmen. Mocht je vragen hebben over de levering, neem dan contact met op ons via support@studiosele.com of start de live-chat.

Welke houtsoorten en afwerkingen zijn er beschikbaar?

Het 18° bed is leverbaar in drie verschillende soorten, ieder met een goed beschermende olie die uithardt. De opties zijn als volgt:

1. Amerikaans walnoothout afgewerkt met een hardwax olie
2. Europees eikenhout afgewerkt met een lichte hardwax olie
3. Europees eikenhout afgewerkt met een zwart gepigmenteerde lak

Samples van bovengenoemde opties zijn gratis verkrijgbaar. Vraag ze aan via het formulier op de contactpagina of stuur een email naar goodnight@studiosele.com.

Is het bed (de)montabel?

Ja, het 18° bed is zo ontworpen dat het altijd (de)montabel is en met elke verhuizing eenvoudig meegenomen kan worden. De handleiding wordt meegeleverd en digitaal toegestuurd. Het is uiteraard ook mogelijk om gebruik te maken van onze montageservice, zodat het bed bij levering direct wordt gemonteerd.

Wat zijn de bezorg- en montagekosten?

Binnen Nederland hanteren wij bezorgkosten van €75.

Mocht je gebruik willen maken van de montageservice, dan zijn de kosten als volgt:
- Montageservice in Nederland = €150,-
- Montageservice in België = €200,-

Indien je buiten Nederland geleverd wilt krijgen, dan nemen wij contact met je op om jouw wensen af te stemmen. Het kan zijn dat voor deze verzending wel bezorgkosten in rekening gebracht worden. Neem vooral contact met ons op als je hier vragen over hebt: support@studiosele.com of start de live-chat.

Kan ik het bed ook ergens op locatie bekijken?

Wil je onze producten eerst zelf ervaren voordat je een online bestelling plaatst? Dat is mogelijk in de onze studio aan het Staringplein in Amsterdam. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact met ons op zodat we een afspraak kunnen inplannen en we je kunnen verwelkomen met een kop koffie. Stuur een e-mail naar: goodnight@studiosele.com.